Sarajevo Fashion Week dešavanja i aktuelnosti...

AR Zivot s mjerom

AR kao mjerna jedinica simbolicno predstavlja inicijale idejnog tvorca modne menadzerice Amele Radan, modne ikone i autoriteta na prostorima regiona i sire. Ideja je rodjena iz razmisljanja o zivotu s mjerom, o zeni s mjerom, o toj nevidoljivoj ali veoma vaznoj cinjenici koja znaci zivot sa stilom.

Radeci kao mentorica mnogih mladih i afirmiranih dizajnera iz BiH i Regije, sazrela je ideja o brendu AR, na kojem rade razliciti auttori pod vodjstvom gospodje Radan.
Od samog loga brenda AR koji je fascinantan, pa do nosivih kreacija, obuce i drugih odjevnih predmeta, te nakita, evidentan je zajednicki duh i rad brojnih etabliranih autora.

Kolekcija je segmentirana u dva dijela. Prvi dio je namijenjen poslovnoj zeni koja nema vremena za gubljenje zagledana u garderober. Takva zena je od jutra do mraka u pokretu, od nje se ocekuje da u svakom trenutku izgleda lijepo i da je njena odjevna kombinacija prilagodjena dnevnim obavezama. Iz tog razloga imperativ ove kolekcije je udobnost, sto ju uz prikladan asesoar kameleonski prilagodjava datoj situaciji.

Drugi dio kolekcije je izradjen od bezvremenskih materijala cipke i svile, koji se jednako daju prilagodjavati potrebama poslovne zene od jutra do veceri, uz neizostavan i atraktivan unikatan nakit.

AR je predstavljen u Regiji i Evropi, gdje je dobio potvrdu kvaliteta kako publike tako i medija.

Brend AR vec sada nose poznata imena iz javnog zivota.

Prezentacija

Preuzmite prijavu

Izdvajamo!

Posljednje novosti

Newsletter